ZO WERKT DE SOEPBOX

Wat een leuk idee in deze tijd!! Een complete Soepbox.

Denk aan  iemand die nu  liever niet al teveel boodschappen gaat doen, de student die wel wat eten kan gebruiken, vrienden die middenin een grote verbouwing zitten of gewoon een aardigheidje etc.

Wij bezorgen een bomvolle Soepbox. 

Kijk bij onze opties om je pakket zo compleet en passend mogelijk te maken. Uiteraard ruimte voor vegetarisch.

De EXTRA items kunnen tegen een aanvullend bedrag bijgekocht worden in onze Soepshop. Dit kunnen Food en NON Food producten zijn.

Als alle opties aangevinkt zijn kun je verder naar de winkelwagen 

Helaas kunnen wij geen box leveren voor mensen met allergiën.

Wij hebben er voor gekozen om de meeste van onze boxen te vullen met Ready to Eat / Houdbare producten. Dit om de voedselverspilling tegen te gaan.

Heeft iemand even geen tijd of andere plannen voor het eten op het moment dat de soepbox wordt afgeleverd dan kan de inhoud gewoon nog een tijdje mee. Je kan er ook voor kiezen om het pakket uit te breiden met wat andere houdbare producten die niet altijd “soep gerelateerd” zijn.

Twijfel je aan iemand zijn kookkunst of kan je niet precies inschatten wanneer de ontvanger de inhoud gaat opeten kies dan voor deze ” ready to eat” soepbox.

Weet je zeker dat je iemand blijer maakt met een SOEPBOX met meer VERSE producten kies dan voor 1 van onze soepboxen met grotendeels VERSE producten. Wij proberen ons assortiment z.s.m. uit te breiden

DESOEPBOX.nl staat altijd open voor passende oplossing dus wil je graag een Soepbox met een meer speciale inhoud dan kunnen wij dit in overleg verzorgen.